Cautare

10047 de rezultate pentru "piata lactatelor 2010" (3.22 secunde)
Saff si-a extins aria de desfacere a produselor si livreaza pe piata interna de la conserve de carne, de legume si de peste pana la produse de patiserie, biscuiti, rulade, eugenii si bauturi racoritoare, respectiv bomboanele produse in "ograda"
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
Cu alte cuvinte, cei care lucreaza cu bancile trebuie sa fie informati despre pozitia lor pe piata. De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
Pana in prezent Romania a beneficiat de o protectie "naturala" in fata imigratiei fortei de munca din strainatate, cauza reprezentand-o salariile extrem de mici practicate pe piata autohtona a fortei de munca.
Cea de-a patra banca comerciala din sistem, BCR, poate sa lanseze pe piata produse de creditare în conditii „relaxate“. ... „Piata a început deja sa reactioneze de la aparitia acestor zvonuri.
Dobanzile la imprumuturile luate de companii si populatie vor creste in urmatoarele luni, ca efect al majorarii ratelor pe piata interbancara, a declarat joia trecuta Rozalia Pal, senior economist la Unicredit Tiriac Bank.
BNR a intervenit pe piata, atragând 1,07 miliarde de lei în depozite cu scadenta la o saptamâna, la o dobânda de 8% pe an.  Leul s-a depreciat din nou ieri cu 1,12% pâna la 3,7619 lei/euro fata de cursul de referinta de 3,7202 lei/euro, anuntat luni de Banca Nationala.
Daca pana acum o piata de gros care sa corespunda standardelor europene si mai ales produse comercializate dupa regulile comunitare reprezentau doar vise, pana in august 2009 vor deveni realitate, pentru ca piata de gros de pe Calea Basarabiei urmeaza sa fie extinsa prin constructia unei noi hale de legume si fructe cu o suprafata de 756 de metri patrati, o hala de sortare de 312 metri patrati, dar si a altor parcari destinate TIR-urilor, toate cu fonduri europene, astfel incat suprafata totala sa ajunga la 21.000 de metri patrati.
Nefiind suficient de informati, cumparatorii considera ca vechea piata a fost desfiintata. ... Multi dintre cumparatorii care veneau in mod frecvent, cand vad ca piata a fost demolata, cred ca de fapt s-a desfiintat si nu ne mai cauta.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a declarat, luni, ca disfunctionalitatile aparute in ultima perioada pe piata monetara, unde dobanzile interbancare au crescut cu mult peste rata lombard, sunt temporare, iar piata le va corecta in timp.
Dupa o analiza în mediul de afaceri doljean si dupa ce specialistii au facut previziuni pe temele abordate de GdS, a rezultat ca piata serviciilor va cunoaste cea mai buna dezvoltare la anul. ... La fel si piata medicamentelor.
Evaluarea imobilelor intampina dificultati in perioada de criza din cauza ca tranzactiile imobiliare sunt tot mai rare, iar pretul de piata nu poate fi determinat cu exactitate. Specialistii au explicat pentru GdS cum se stabileste valoarea reala a caselor si terenurilor pe o piata unde cumparatorul dicteaza pretul.
euro Garanti Bank, subsidiara locala a grupului turc cu acelasi nume, a lansat pe piata din Turcia o emisiune de certificate cu discount in valoare de 100 de milioane de lire turcesti (circa 40 mil.
Dupa ce va fi gata, noua artera va permite traversarea Bucurestiului de la nord la sud, pe traseul Piata Victoriei - Piata Cosbuc in maximum 20 minute. Bulevardul va decongestiona si fluidiza traficul in toata zona centrala, in principal in zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, Piata Virgiliu, Str.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. ... Buzesti, Piata Victoriei, Bd. ... • Linia de tramvaie 42 va functiona intre "Piata Presei" si "Gara de Nord", pe traseul: ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Cal.
google-analytics.com